Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εβδομήντα σακουλάκια με ηρωίνη στο διαμέρισμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Εβδομήντα σακουλάκια με ηρωίνη στο διαμέρισμα του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Καθώς η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς θρηνούν για τον χαμό του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, περισσότερες πληροφορίες από την έρευνα της αστυνομίας έρχονται στο φως. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 70 σακουλάκια με ηρωίνη στο διαμέρισμα του Χόφμαν, μαζί με σύριγγες (χρησιμοποιημένες και μη) και συνταγογραφημένα φάρμακα. Τη Δευτέρα η νεκροψία.

Καθώς η οικογένειά του, φίλοι και συγγενείς θρηνούν για τον χαμό του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, περισσότερες πληροφορίες από την έρευνα της αστυνομίας έρχονται στο φως.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 70 σακουλάκια με ηρωίνη στο διαμέρισμα του Χόφμαν, μαζί με σύριγγες (χρησιμοποιημένες και μη) και συνταγογραφημένα φάρμακα.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία που θα καθορίσει και επισήμως τα αίτια του θανάτου.

Η μη χρησιμοποιημένη ηρωίνη που βρέθηκε στο διαμέρισμα εξετάζεται για να καθοριστεί η καθαρότητά της. Δεν έχει καθοριστεί ακόμα εάν η ηρωίνη που χρησιμοποίησε ο ηθοποιός ήταν αλλοιωμένη, εάν χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά είδη ή εάν πήρε πολύ μεγάλη ποσότητα από το ναρκωτικό.

Αστυνομική πηγή δήλωσε ότι στο διαμέρισμα του ηθοποιού βρέθηκαν δύο διαφορετικά είδη ηρωίνης: O «άσος σπαθί» και ο «άσος καρδιά», όπως ονομάζονται.

Οι αρχές βρήκαν στο διαμέρισμα του Χόφμαν έξι διαφορετικά είδη συνταγογραφημένων φαρμάκων, ανάμεσά τους φάρμακα για την πίεση του αίματος, φάρμακα για την αντιμετώπιση της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής, αγχολυτικά, φάρμακο για την αντιμετώπιση του εθισμού και μυοχαλαρωτικά.

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του διαμερίσματός του στο Γουέστ Βίλατζ της Νέας Υόρκης, με μία σύριγγα στο χέρι. Ένα κουταλάκι που ο ηθοποιός είχε χρησιμοποιήσει για να ζεστάνει το ναρκωτικό, βρέθηκε κοντά στη σορό του.

Ένας φίλος του, ο σεναριογράφος Ντέιβιντ Κατς, πήγε στο διαμέρισμα του Χόφμαν, όταν εκείνος δεν παρέλαβε τα τρία παιδιά του από την σύντροφό του Μίμι Ο’ Ντόνελ το πρωί της Κυριακής.

Ήταν αυτός που ανακάλυψε τη σορό του Χόφμαν.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024