Την παραίτηση του Αντώνη Κεραστάρη ανακοίνωσε η hellas online
H hellas online ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Αντώνιου Κεραστάρη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.
Hhellasonline ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Αντώνιου Κεραστάρη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. ΚαθήκονταΔιευθύνοντος Συμβούλουτης εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης.
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2013, ο κύριος Κεραστάρης, είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECTA (European Competitive Telecommunications Association) και η θητεία του θα διαρκέσει δύο έτη. Η ECTA είναι μια ευρωπαϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί πάνω από 100 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης, με στόχο την προώθηση των συμφερόντων τους στη διαμόρφωση του κατάλληλου ρυθμιστικού περιβάλλοντος.
In.gr Τεχνολογία
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

