
Την παραίτηση του Αντώνη Κεραστάρη ανακοίνωσε η hellas online
H hellas online ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Αντώνιου Κεραστάρη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας.
Hhellasonline ανακοίνωσε την παραίτηση του κ. Αντώνιου Κεραστάρη από την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. ΚαθήκονταΔιευθύνοντος Συμβούλουτης εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Κόκκαλης.
Στις αρχές Δεκεμβρίου 2013, ο κύριος Κεραστάρης, είχε εκλεγεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ECTA (European Competitive Telecommunications Association) και η θητεία του θα διαρκέσει δύο έτη. Η ECTA είναι μια ευρωπαϊκή μη κερδοσκοπική οργάνωση που εκπροσωπεί πάνω από 100 τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της Ευρώπης, με στόχο την προώθηση των συμφερόντων τους στη διαμόρφωση του κατάλληλου ρυθμιστικού περιβάλλοντος.
In.gr Τεχνολογία
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- Ο Τραμπ «κλείνει» τα Στενά του Ορμούζ – Κατηγορεί το Ιράν για «παγκόσμιο εκβιασμό»
- Μπλόκο στο Πάσχα με μολότοφ έβαλε η ΕΛ.ΑΣ. – Έγιναν 14 συλλήψεις πριν την Ανάσταση στην Αττική
- Μαγνησία: Ιερέας δεν έλεγε το «Χριστός ανέστη» αν δεν σταματούσαν τα πυροτεχνήματα
- Ενορχηστρωμένο μπαράζ μηνυμάτων στηρίζει τον Όρμπαν στο Telegram – Οι υποψίες στη Ρωσία
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Ζαμπόλι: «Εγώ γνώρισα τους Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ» – Νέες σκιές από την υπόθεση Έπσταϊν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442