Παραδόθηκε η έκθεση πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους
Στο σημαντικό επιστημονικό έργο που επιτελεί το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παραλαμβάνοντας την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του Γραφείου από τον επικεφαλής τού θεσμικού οργάνου Παναγιώτη Λαργκόβα.
Στο σημαντικό επιστημονικό έργο που επιτελεί το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ευάγγελος Μεϊμαράκης, παραλαμβάνοντας την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του Γραφείου από τον επικεφαλής τού θεσμικού οργάνου Παναγιώτη Λαργκόβα.
«Το Γραφείο σας είναι πλήρως ανεξάρτητο, με θεσμοθετημένες αρμοδιότητες, όπως έχουν συμφωνήσει όλα τα κόμματα της Βουλής, η δε αξιολόγηση των στελεχών του έγινε με γνώμονα αποκλειστικά το επιστημονικό τους έργο» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, προσθέτοντας ότι η ανεξαρτησία και η επιστημονική κατάρτιση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους, καθώς και τα στοιχεία που παρακολουθεί, δίνουν τη δυνατότητα στη Βουλή να διαμορφώσει αντικειμενική άποψη για το πώς προχωρά η εκτέλεση του προϋπολογισμού.
Από την πλευρά του, ο κ. Λαργκόβας επισήμανε οι εκθέσεις του Γραφείου δεν υποβάλλονται για έγκριση ούτε κοινοποιούνται σε οποιοδήποτε φυσικό ή θεσμικό όργανο προτού δημοσιοποιηθούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κουτσούμπας σε Μητσοτάκη: Φάγατε μεγάλη ήττα από τον λαό και δεν θα είναι η τελευταία
- Ιδού πόσες ώρες videogames την εβδομάδα βλάπτουν την υγεία
- Κολυδάς: Η προειδοποίηση εν μέσω επέλασης της κακοκαιρίας για το «ζήτημα ποιότητας πρόγνωσης»
- Marseaux – Εύη Δρούτσα: Η κόντρα για τη Eurovision καλά κρατεί – Πινγκ πονγκ οι απαντήσεις
- Στις 4/2 το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
- Φάμελλος: Ντροπή και προσβολή η απουσία του πρωθυπουργού στη Βουλή – Πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής