Τα αποκαλυπτήρια του νέου μονοθεσίου της Mercedes AMG Petronas
Στην πίστα της Χερέθ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση το νέο μονοθέσιο της Mercedes AMG Petronas. Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Paddy Lowe.
Στην Ισπανία στρέφεται, πλέον, το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1, καθώς η πίστα της Χερέθ είναι εκείνη που φιλοξενεί την πρώτη περίοδο των χειμερινών δοκιμών.
Στο πλαίσιο των δοκιμών αυτών πραγματοποιήθηκε και η αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της Mercedes AMG Petronas, παρουσία των δύο οδηγών της ομάδας (L. Hamilton και N. Rosberg) και του νέου τεχνικού διευθυντή, Paddy Lowe.
Σε επίπεδο σχεδίασης, η W05 δεν υιοθετεί κάποια εξεζητημένη λύση. Μάλιστα, ο σχεδιασμός του ρύγχους παραπέμπει στο νέο μονοθέσιο της Ferrari, με το ύψος να περιορίζεται απότομα και την επίπεδη επιφάνεια που διαμορφώνεται να λειτουργεί ως αεροδυναμική πτέρυγα, αυξάνοντας τις κάθετες δυνάμεις που ασκούνται στο μπροστινό τμήμα του μονοθεσίου.
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με τη δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα δήλωσε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, Paddy Lowe.
Αντιστοίχως, ο Totto Wolff, επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Mercedes-Benz, εξέφρασε την άποψη ότι η απόδοση και η αξιοπιστία θα αναδείξουν τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν.
auto.in.gr
- Charlotte Foucteau στο 11o Delphi Economic Forum: Η τεχνολογία φέρνει ταχύτητα και κλίμακα, αλλά η αξία δημιουργείται από τον άνθρωπο
- Η πρόληψη και η ενημέρωση σώζουν ζωές: Το Allwyn Care ενεργοποιεί την κοινωνία για την Υγεία
- Σοκάρει ο Χάσενχουτλ: «Παραλίγο να πεθάνω από τον χανταϊό»
- Η θάλασσα του Πειραιά γίνεται γιορτή και η πόλη πρωταγωνιστεί
- Χανταϊός: Μπορεί να προκαλέσει την επόμενη πανδημία; – Μόνο το πλήρωμα παραμένει στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Θεσσαλονίκη: Σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ μετά από επίθεση σε φοιτητές – Έξι τραυματίες
