Διευρυμένο ωράριο στο υπνωτήριο αστέγων στη Θεσσαλονίκη
Με διευρυμένο ωράριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του έντονου ψύχους που επικρατεί στην πόλη, λειτουργεί το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου στην περιοχή Βίλκα. Παράλληλα, λειτουργούν χώροι προσωρινής φιλοξενίας αστέγων στο 2ο Παράρτημα ΚΑΠΗ και στο 6ο Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Με διευρυμένο ωράριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του έντονου ψύχους που επικρατεί στην πόλη, λειτουργεί από χθες (Κυριακή) το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου στην περιοχή Βίλκα.
Συγκεκριμένα, λειτουργεί καθημερινά, από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας, ενώ κατά τη φιλοξενία τους οι άστεγοι έχουν πρόσβαση σε χώρους υγιεινής και τους προσφέρεται ελαφρύ γεύμα.
Παράλληλα, λειτουργούν χώροι προσωρινής φιλοξενίας αστέγων στο 2ο Παράρτημα ΚΑΠΗ επί της οδού Λαγκαδά 35 και στο 6ο Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Στεφάνου Νούκα 10.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν ισραηλινό μαχητικό F-16 – «Δεν υπέστη ζημιά», απαντά το Τελ Αβίβ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
