Διευρυμένο ωράριο στο υπνωτήριο αστέγων στη Θεσσαλονίκη
Με διευρυμένο ωράριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του έντονου ψύχους που επικρατεί στην πόλη, λειτουργεί το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου στην περιοχή Βίλκα. Παράλληλα, λειτουργούν χώροι προσωρινής φιλοξενίας αστέγων στο 2ο Παράρτημα ΚΑΠΗ και στο 6ο Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Με διευρυμένο ωράριο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του έντονου ψύχους που επικρατεί στην πόλη, λειτουργεί από χθες (Κυριακή) το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ανδρέου Γεωργίου στην περιοχή Βίλκα.
Συγκεκριμένα, λειτουργεί καθημερινά, από τις 4:00 το απόγευμα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της επόμενης μέρας, ενώ κατά τη φιλοξενία τους οι άστεγοι έχουν πρόσβαση σε χώρους υγιεινής και τους προσφέρεται ελαφρύ γεύμα.
Παράλληλα, λειτουργούν χώροι προσωρινής φιλοξενίας αστέγων στο 2ο Παράρτημα ΚΑΠΗ επί της οδού Λαγκαδά 35 και στο 6ο Παράρτημα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης επί της οδού Στεφάνου Νούκα 10.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας

