Στο Αυτόφωρο και πάλι η Θ.Σκορδέλη της Χρυσής Αυγής
Ενώπιον της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη. Η δίκη της έχει αναβληθεί ήδη επτά φορές, καθώς η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και προσκομίζει ιατρικές βεβαιώσεις.
Ενώπιον της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου αναμένεται να βρεθεί η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη.
Αντιμετωπίζει σειρά διώξεων σε βαθμό πλημμελήματος και συγκεκριμένα κατηγορείται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κατοχής κροτίδων και της παράβασης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος της και άλλες κατηγορίες για αδικήματα που είχε διαπράξει στο παρελθόν.
Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη είχε συλληφθεί λίγο μετά της συλλήψεις που είχαν γίνει για την υπόθεση της «Χρυσής Αυγής».
Η Θ.Σκορδέλη είναι ενεργό μέλος της ΧΑ και έχει απασχολήσει τις διωκτικές και δικαστικές αρχές με επιθέσεις της σε βάρος αλλοδαπών στον Αγιο Παντελεήμονα.
Η δίκη της έχει αναβληθεί ήδη επτά φορές, καθώς η κατηγορούμενη επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και προσκομίζει ιατρικές βεβαιώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ηράκλειο: Πάτησε με το αυτοκίνητο τον συγγενή του για κτηνοτροφικές διαφορές
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης



