Παίζοντας σοβιετική μελωδία ξεδίπλωσε ο Πούτιν το ταλέντο του στο πιάνο
Ο πολυτάλαντος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μία επίδειξη των ικανοτήτων του και στο πιάνο παίζοντας μια μελωδία από την εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώπιον σπουδαστών οι οποίοι τον συνόδευσαν τραγουδώντας.
Ο πολυτάλαντος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μία επίδειξη των ικανοτήτων του και στο πιάνο παίζοντας μια μελωδία από την εποχή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ενώπιον σπουδαστών οι οποίοι τον συνόδευσαν τραγουδώντας.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε ένα φημισμένο ινστιτούτο φυσικών επιστημών, ο Πούτιν κάθισε μπροστά από ένα πιάνο με ουρά και έπαιξε με το ένα χέρι το τραγούδι «Τα παράθυρα της Μόσχας» ενώ τον συνόδευε μια χορωδία σπουδαστών.
O πρόεδρος παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι δεν τραγουδά καλά, σύμφωνα με την εφημερίδα Izvestia.
«Δεν τραγουδώ πολύ καλά, όπως θα προσπαθήσω να παίξω [πιάνο]. Εγώ θα ξεκινήσω κι εσείς θα ακολουθήσετε» είπε στους σπουδαστές.
Ο Πούτιν είχε παίξει λίγες νότες κατά τη διάρκεια μιας φιλανθρωπικής συναυλίας το 2010, από το τραγούδι Blueberry Hill του Λούις Άρμστρονγκ, ενώπιον πολλών θεατών, περιλαμβανομένης της ηθοποιού Σάρον Στόουν.
Στο παρελθόν ο πρώην πράκτορας της KGB είχε επίσης κάνει μια επίδειξη του ταλέντου του στη ζωγραφική. Ο μοναδικός γνωστός πίνακάς του πουλήθηκε 860.000 ευρώ κατά τη διάρκεια δημοπρασίας με φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επιπλέον καλλιεργήσει την εικόνα του ανθρώπου της δράσης ο οποίος καταδύεται με υποβρύχιο στη λίμνη Βαϊκάλη, οδηγεί Φόρμουλα 1 και κυνηγά φάλαινα με τόξο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πάτρα: Συνελήφθη 40χρονος που πόζαρε στα social media με όπλα και σιδερογροθιές – Επιχείρησε να διαφύγει
- Γουόκαπ: «Ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής, είμαι τυχερός που έχω την Εστρέλλα» (vid)
- Νετανιάχου: Διέταξε την επέκταση της εισβολής του Ισραήλ στον Λίβανο – Ανεξέλεγκτος
- Ντετέκτιβ ξετρυπώνουν υπαλλήλους που προσποιούνται τους άρρωστους – Νέα «μόδα» εργοδοτών στο Λονδίνο
- Ο Μπρους Ντερν μοιράζεται μια ιστορία με την Μέριλιν Μονρόε
- Ποια χώρα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη διαδικτυακή τοξικότητα στην Ευρώπη; – Τι ισχύει στην Ελλάδα;


