Eπίθεση με γκαζάκια στο πολιτικό γραφείο του Γ.Μιχελάκη
Επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε τη νύχτα στο πολιτικό γραφείο του Γ.Μιχελάκη. Από την επίθεση, που σημειώθηκε ενώ δεν βρισκόταν κανείς στο γραφείο, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές. «Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» διεμήνυσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό σημειώθηκε τη νύχτα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών Γ.Μιχελάκη. Την ώρα της επίθεσης δεν βρισκόταν κανείς στο γραφείο.
Η επίθεση σημειώθηκε πριν τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη έξω από το πολιτικό γραφείο του Γ.Μιχελάκη, στην οδό Αμερικής 10, στον 4ο όροφο.
Οι δράστες τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του γραφείου. Από την έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Σε δήλωσή του, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα αναταραχής και φόβου. Δεν θα το κατορθώσουν».
«Αυτή η χώρα έχει θεσμούς, η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται» κατέληξε ο υπουργός Εσωτερικών.
Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η Νέα Δημοκρατία, μετωπικά αντίθετη σε κάθε μορφή βίας, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη.
» Απόπειρες που στόχο έχουν την τρομοκράτηση του πολιτικού κόσμου και την καλλιέργεια κλίματος φόβου και ανασφάλειας, δεν μας πτοούν. Θα πέσουν στο κενό».
Την επίθεση καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μιχελάκη, είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του τόνισε:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη. Ενέργειες που επιχειρούν να διαταράξουν τη δημοκρατική ομαλότητα και να δυναμιτίσουν τη σταθερότητα που έχει ανάγκη η χώρα θα πέσουν στο κενό».
Σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σημείωσαν ότι «καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη, όπως καταδικάζουν κάθε μορφή βίας».
Φωτογραφία από το χώρο του γραφείου μετά την επίθεση, την οποία δημοσίευσε ο κ. Μιχελάκης στο Twitter.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κωνσταντίνος Παρθένης: Το έργο του «Ποίηση» πουλήθηκε σε δημοπρασία για 1.258.000 ευρώ
- Ρούμπιο: «Η Κούβα είναι απειλή για τις ΗΠΑ» – Ψάχνει η Ουάσινγκτον διέξοδο από το Ιράν μέσω Αβάνας;
- Επίσημο: Η Τεχνητή Νοημοσύνη αποκτά αρμοδιότητες αρχιδιαιτητή στην Ισπανία!
- Εσωτερικός τουρισμός: Διακοπές για 27.500 αγρότες με προγράμματα του ΟΠΕΚΑ – Οι παροχές
- Κρήτη: Απολογούνται οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης σε Αμάρι και Βορίζια
- Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πλησιάζει πλέον τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου


