Οι ξενοδόχοι δεν είναι σημαντικότεροι από την εκπαίδευση
Τι άλλο θα δούμε ακόμα;
Σε αυτή τη χώρα ό,τι γίνεται στο εξωτερικό λειτουργεί ως άλλοθι για να κάνουμε εμείς στην πατρίδα μας ό,τι μας βολεύει. Οι ξένοι έχουν στα σχολεία διακοπές mid season; Θα κάνουμε και εμείς.
Οι άλλοι βέβαια έχουν μικρότερες καλοκαιρινές (και όχι μόνο) διακοπές αλλά αυτό το παραβλέπουμε γιατί δεν μας εξυπηρετεί. Αντιγράφουμε το εύκολο και υποστηρίζουμε πως έτσι εκσυγχρονίζουμε την Ελλάδα.
Αλλά για να γίνει δεκτό το πάρτυ δεν μπορεί να βολευτεί μόνο μια ομάδα (οι ξενοδόχοι στην προκειμένη περίπτωση). Έτσι, θα δώσουμε δύο ημέρες έξτρα διακοπές αλλά δεν θα προσθέσουμε δύο ημέρες στο τέλος τους διδακτικού έτους. Θα καταργήσουμε τις εκπαιδευτικές εκδρομές που το μεγαλύτερο μέρος του διδακτικού προσωπικού τις αντιπαθεί γιατί έχει έξτρα ευθύνες.
Άλλο ένα πετραδάκι μπαίνει στον τάφο της μόρφωσης της ελληνικής νεολαίας. Αλλά φυσικά όταν κοιτάμε το βουνό από αυτά τα πετραδάκια δεν φταίει κανένας σωστά;
Γιώργος Στ. Επιτήδειος
Γιώργος Επιτήδειος
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
- Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο αθλητής με τις υψηλότερες απολαβές στον κόσμο
- Λεπτοκαρυά: Ισόβια κάθειρξη στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον σύντροφό της στην αυλή
- Ιράν: Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος για τη «νίκη» του Τραμπ – «Δεν μπορεί να γίνει επανάληψη της Βενεζουέλας»
- Οι χάρτες που εξηγούν γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει τη Γροιλανδία
