Επιστρέφει στις φυλακές Κορυδαλλού ο Σάββας Ξηρός
Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας πήρε το πρωί του Σαββάτου ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. Ο Σάββας Ξηρός έχει ήδη αναχωρήσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με την συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τις φυλακές Κορυδαλλού.
Εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας πήρε το πρωί του Σαββάτου ο Σάββας Ξηρός, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Τρίτη προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Θανάσης Μητσιός επισημαίνονται τα ακόλουθα: «Μετά την ολοκλήρωση του απαραίτητου και εκτεταμένου κλινικού και παρακλινικού ελέγχουν του κ. Σάββα Ξηρού, εδόθη εξιτήριο από την Πανεπιστημιακή Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας. Η κατάσταση της υγείας του κ. Ξηρού ήταν καλή και σταθερή καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του.»
Ο Σάββας Ξηρός έχει ήδη αναχωρήσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με την συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για τις φυλακές Κορυδαλλού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Κίνα αυξάνει κατά 7% τον προϋπολογισμό για την άμυνα το 2026
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής