Υποβαθμίζει η κυβέρνηση την αναβολή της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας
Υποβαθμίζει η κυβέρνηση το θέμα της αναβολής της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πολύ θόρυβο για το τίποτα» και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εκείνο που ζήτησε να αναβληθεί για λίγες μέρες η επίσκεψη. «Είναι απόφαση αποκλειστικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν σηκώνει παρέμβαση» τόνισε.
Υποβαθμίζει η κυβέρνηση το θέμα της αναβολής της επίσκεψης του «ελεγκτή» της τρόικας, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει πολύ θόρυβο για το τίποτα» και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στον Βήμα 99,5 τόνισε ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι εκείνο που αποφάσισε να έρθει ο «ελεγκτής» της τρόικας το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου και είναι το ίδιο που ζήτησε να αναβληθεί για λίγες μέρες η επίσκεψη.
«Είναι απόφαση αποκλειστικά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και δεν σηκώνει παρέμβαση» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας ότι ο Μάρτιν Σουλτς ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την αναβολή αυτή.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κρίνει λογική την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου γιατί, όπως τόνισε, «το επόμενο διήμερο έχουν σημαντικά γεγονότα στη χώρα» λόγω των εκδηλώσεων για την έναρξη της ελληνικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της ΕΕ.
Κάποιοι δεν θέλουν με τίποτα τη θετική προβολή της χώρας, κάποιοι προτιμούν την ημέρα που η Ελλάδα θα βρίσκεται στο επίκεντρο, να σκιαστεί η όλη διαδικασία, τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 13 νεκροί εξαιτίας ασυνήθιστων για αυτήν την εποχή ισχυρών βροχοπτώσεων
- Κούβα: Δύο πολεμικά πλοία με ανθρωπιστική βοήθεια στέλνει το Μεξικό
- Ο Τραμπ διαβεβαιώνει πως θα υποδεχτεί τον Σι Τζινπίνγκ «προς το τέλος της χρονιάς» στον Λευκό Οίκο
- Πορτογαλία: Σαρωτική νίκη του σοσιαλιστή Σεγκούρο στις προεδρικές εκλογές έναντι του ακροδεξιού Βεντούρα
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Κατάσκοπος 3 χρόνια και όχι μόλις 3 μήνες
- Ο φόβος για την AI, νέα πραγματικότητα στη Wall Street
