Επέστρεψαν στις προπονήσεις Μήτρογλου και Σιόβας
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Κώστας Μήτρογλου και Δημήτρης Σιόβα, οι οποίοι προετοιμάζονται μαζί με τους συμπαίκτες τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο παίκτες των Ερυθρολεύκων έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψαν οι Κώστας Μήτρογλου και Δημήτρης Σιόβα, οι οποίοι προετοιμάζονται μαζί με τους συμπαίκτες τους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι δύο παίκτες των Ερυθρολεύκων έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δείχνοντας ότι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν.
Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είχε υποστεί κάκωση έσω πλάγιου συνδέσμου και ρήξη έσω μηνίσκου στον αγώνα του «Παρκ ντε Πρενς» εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν (1-2) για το Champions League, στις 27 Νοεμβρίου 2013.
Η προπόνηση περιστράφηκε γύρω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν και διπλό σε μικρό χώρο, χωρισμένοι σε ολιγομελείς ομάδες.
Η προετοιμασία για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με προπόνηση προγραμματισμένη για τις 19:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό

