Αντιφασιστική εκδήλωση στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Στο Κερατσίνι θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ -που δολοφονήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στα Πετράλωνα από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής- προκειμένου να λάβουν μέρος στην αντιφασιστική εκδήλωση που διοργανώνει η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Στο Κερατσίνι θα βρεθούν το απόγευμα της Παρασκευής οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ -που δολοφονήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο στα Πετράλωνα από δύο μέλη της Χρυσής Αυγής- προκειμένου να λάβουν μέρος σε αντιφασιστική εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή», στις 5 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Παν.Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας.
Οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ έχουν εκφράσει, δε, την επιθυμία να συναντήσουν την οικογένεια του Π.Φύσσα.
«Είναι κρίμα που χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και σαν τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί; Καμιά μάνα και κανένας πατέρας να μη ζήσουν ξανά τον πόνο μας όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο για να ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια» είπε ο πατέρας του Λουκμάν Ζαχζάτ.
Για τη δολοφονία του πακιστανού εργάτη κατηγορούνται δύο άτομα. Η δίκη ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί στις 8 Ιανουαρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε επιδρομές της Ρωσίας τη νύχτα
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Η γυναίκα «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο – Πώς δρούσε το δίκτυο
- Η Νεοϋορκέζα influencer Λόρι Κούπερ δεν το βάζει κάτω – Συνεχίζει να φλερτάρει στα μπαρ μακριά από τα dating app
- Πόσο «αξίζει» ο Bad Bunny;
- Καρπενήσι: Ακέφαλη σορός χωρίς ρούχα εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό
- Super Bowl: Οι Seahawks ξανά στην κορυφή του NFL με επιβλητική νίκη επί των Patriots (vids)