Το Gazarte υποδέχεται το 2014 με τη νέα, ταλαντούχα τραγουδοποιό, Ειρήνη Σκυλακάκη. Την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Φώτων, η συναισθηματική, ρομαντική φωνή θα χαρίσει στο κοινό μια βραδιά γεμάτη φρεσκάδα.
Παρέα με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, συλλέγουν στιγμιότυπα από τη μέχρι τώρα πορεία τους, καθώς και συναισθήματα που προκάλεσε η χρονιά που πέρασε, χρωματίζοντας την παραμονή των Φώτων με neo-folk ήχους και αγαπημένες indie μελωδίες.

Η Ειρήνη είναι ένα από τα ονόματα εκείνα που συζητήθηκαν και σχολιάστηκαν όσο λίγα τη χρονιά που πέρασε. Το τραγούδι «In the Light» που διακρίθηκε μέσα από την πλατφόρμα ανάδειξης νέων καλλιτεχνών του Jumpingfish αλλά και επένδυσε μουσικά ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της ταινίας «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, απότέλεσε ένα από τα τραγούδια εκείνα που μπορεί κάποιος εύστοχα να αποκαλέσει «soundtracks» του 2013.

Το «In The Light», καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ της Wrong Direction, θα παρουσιαστούν στo συναυλιακό χώρο του Gazarte, μαζί με κομμάτια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Το κοινό του Gazarte, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει πρώτο τις νέες μελωδίες της νεαρής τραγουδοποιού, αλλά και διασκευές των αγαπημένων της Arcade Fire, Alt J, Regina Spector, Mumford and Sons, Laura Marling, ερμηνευμένες με εκείνη την ιδιαίτερη εσωτερικότητα που χαρακτηρίζει τον ήχο, αλλά και την παρουσία της Ειρήνης Σκυλακάκη.

Την Ειρήνη θα πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Ευριπίδης Ζεμενίδης: κιθάρες, ενορχήστρωση
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Mιχάλης Καλκάνης: μπάσο, κοντραμπάσο
Γιάννης Αγγελόπουλος: τύμπανα
Χρήστος Πετεβής : βιολί
Νίκος Πασσαλίδης: κιθάρα-έγχορδα

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: A ζώνη: 15€
Β ζώνη: 12€
Όρθιοι: 7€
Προπώληση: A ζώνη: 17€
Β ζώνη: 14€
Όρθιοι: 9€

Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό