ΣΥΡΙΖΑ: Τα ψέματα έχουν τελειώσει, ο Σαμαράς δεν πείθει κανέναν
Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων για τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς με οριακή πλειοψηφία, κάνοντας λόγο για «χαριστική βολή στην κοινωνία». «Τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται ως "σωτήρας της χώρας", δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση» τονίζεται σε ανακοίνωση.
Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την ψήφιση των νομοσχεδίων για τον ΕΝΦΙΑ και τους πλειστηριασμούς με οριακή πλειοψηφία, κάνοντας λόγο για «χαριστική βολή στην κοινωνία».
«Τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται ως «σωτήρας της χώρας», δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση» τονίζεται σε ανακοίνωση.
Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται:
«Μετά και την ψήφιση των νομοσχεδίων για το φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου άνοιξε και επίσημα το δρόμο για τη δήμευση των κατοικιών, ρίχνοντας τη χαριστική βολή στην πλειοψηφία της κοινωνίας που πλήττεται πολλαπλώς.
»Έχει μείνει μόνη της να υπερασπίζεται το μνημόνιο όταν η Ευρωβουλή καταλήγει σε πόρισμα-κόλαφο για την τρόικα και τα αδιέξοδα της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
»Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να αξιοποιήσει την ελληνική προεδρία προς όφελος της χώρας, καθώς ο ίδιος συμπεριφέρεται ως προεδρεύων στην πολιτική λιτότητας της κ. Μέρκελ σε Ελλάδα και Ευρώπη.
»Επειδή όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει προ πολλού, ο κ. Σαμαράς έχει καταλάβει ότι, όσο και να αυτοπροβάλλεται ως «σωτήρας της χώρας», δεν μπορεί να πείσει κανέναν και μέρα με τη μέρα απομονώνεται πολιτικά και κοινωνικά, με τους πολίτες να αναγνωρίζουν όλο και περισσότερο στον ΣΥΡΙΖΑ την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για δίκαιη έξοδο από την κρίση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
