Mυστήριο με την ανεξαρτητοποίηση της Ραχήλ Μακρή από τους ΑΝΕΛ
Την ανεξαρτητοποίηση της από τους Ανεξάρτητους 'Ελληνες ανακοίνωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το μεσημέρι του Σαββάτου η βουλευτής Ραχήλ Μακρή. Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τους λόγους αυτής της κίνησης, η ίδια είπε ότι θα τους εξηγήσει αφού δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική επιστολή που έχει στείλει στον πρόεδρο της Βουλής.
Την ανεξαρτητοποίηση της από τους Ανεξάρτητους ‘Ελληνες ανακοίνωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες το μεσημέρι του Σαββάτου η βουλευτής Ραχήλ Μακρή.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τους λόγους αυτής της κίνησης, η ίδια είπε ότι θα τους εξηγήσει αφού δοθεί στη δημοσιότητα η σχετική επιστολή που έχει στείλει στον πρόεδρο της Βουλής.
Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Mega το βράδυ του Σαββάτου, προς το παρόν δεν έχει φτάσει στο προεδρείο της Βουλής τέτοια επιστολή, ενώ και στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνουν άγνοια για το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
