Συνεργασία ΧΕΛΙΤΤΑ και Eraclea
Η ΧΕΛΙΤΤΑ, επίσημος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά του Lavazza, της μεγαλύτερης εταιρείας εσπρέσσο παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Ercom, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή.
Η ΧΕΛΙΤΤΑ, επίσημος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά του Lavazza, της μεγαλύτερης εταιρείας εσπρέσσο παγκοσμίως, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Ercom, διευρύνοντας και αναβαθμίζοντας τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή.
Ο όμιλος Ercom παράγει τη φημισμένη σοκολάτα Eraclea και το τσάι Whittington. Η ιστορική αυτή εταιρεία έχει επικεντρώσει για περισσότερα από 40 χρόνια τις δραστηριότητές της στο κανάλι Ho.Re.Ca (café – εστιατόρια – ξενοδοχεία). Είναι leader στην κατηγορία της στην Ιταλική αγορά με 14.000 πελάτες. Το 2010 η Ercom εντάχθηκε στον όμιλο Lavazza.
Η επιτυχία της οφείλεται σε 3 χαρακτηριστικά:
1) Συνεχής καινοτομία σε προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες του τελικού καταναλωτή.
2) Προσήλωση στην ποιότητα, η οποία δεν περιορίζεται στις πρώτες ύλες και το υλικό συσκευασίας, αλλά επεκτείνεται στο υψηλής αισθητικής διαφημιστικό υλικό για δυναμική και ελκυστική παρουσία μέσα στη καφετέρια.
3) Εξειδίκευση, after sales service, χορήγηση του απαραίτητου εξοπλισμού, εκπαίδευση των πελατών πάνω στον τρόπο παρασκευής, εντυπωσιακό διαφημιστικό υλικό (από τον επιτραπέζιο κατάλογο μέχρι τη σχεδίαση της κούπας για τη σοκολάτα). Η Eraclea δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.
Η Eraclea έχει διαμορφώσει την ιστορία της αγοράς, επινοώντας ένα νέο τρόπο για να δοκιμάζεις και να απολαμβάνεις τη σοκολάτα. Η καλύτερη σοκολάτα, πιστή στην Ιταλική ζαχαροπλαστική παράδοση: παχύρρευστη και κρεμώδης, που τη γεύεσαι ακόμα και με το κουτάλι. Μεγάλη επιλογή γεύσεων, από τις πλέον παραδοσιακές σκούρες, λευκές και σοκολάτες γάλακτος ως τους πιο εξεζητημένους γκουρμέ συνδυασμούς, από τις πικάντικες αποχρώσεις πιπεριάς και κανέλλας μέχρι τους κρεμώδεις τόνους σοκολάτας gianduia και μαντολάτου.
in.gr
- Τραγωδία στο Μπουρούντι: Ποδοσφαιριστής πέθανε στον αγωνιστικό χώρο αφού κατάπιε νόμισμα-γούρι
- Η προειδοποίηση του Καποδίστρια: «Κάντε γρήγορα, δείτε τι γίνεται στη Βενεζουέλα!»
- Γουόρντ: «Δεν ήταν θέμα χρημάτων – αυτό ήταν το καλύτερο για μένα στον Ολυμπιακό» (vid)
- Χειροπέδες σε τρεις 15χρονους για ληστεία σε βάρος γυναίκας – Την έριξαν στο έδαφος για να της πάρουν την τσάντα
- Ολυμπιακός – Όφη: Για το το Betsson Super Cup ζωντανά στο MEGA
- Ινφαντίνο: «Στο μέλλον οφσάιντ μόνο αν ο επιθετικός είναι πλήρως μπροστά από τον αμυντικό»

