Απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναγγελίας θυελλωδών ανέμων, που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.
Απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και αναγγελίας θυελλωδών ανέμων, που θα φθάσουν τη νύχτα σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, τα 9 με 10 μποφόρ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή για τον Αργοσαρωνικό θα πραγματοποιηθεί μόνο το δρομολόγιο στις 18:00 το απόγευμα για Αίγινα.
Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιείται το δρομολόγιο στις 17:30 για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και στις 18:00 το απόγευμα για Μαρμάρι.
Κλειστό είναι και το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, Καβάλα-Πρίνου και Κεραμωτή-Θάσου.
Στη γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα πραγματοποιείται μόνο το δρομολόγιο των 17:30 το απόγευμα, ενώ Ωρωπός – Ερέτρια και Αρκίτσα – Αιδηψός θα γίνουν τα δρομολόγια των 17:00, 18:00 και 19:00 το απόγευμα. Στις γραμμή Βόλος-Σποράδες έγινε μόνο το δρομολόγιο στις 16:00 το απόγευμα.
Επίσης, το πλοίο «AQUA MARIA» δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι Αγίου Ευστρατίου και συνέχισε το δρομολόγιό του για Καβάλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χυδαία επίθεση Φωτήλα: «Θα σου πω, πώς θα ξεβρακώσεις τον Πελετίδη» (βίντεο)
- Πέρασε έναν χρόνο δεμένος με σχοινί σε μια φίλη του – Είναι ο Τέτσινγκ Χσι ο πιο ακραίος περφόρμερ που υπήρξε ποτέ;
- Πάτρα: Στο «μικροσκόπιο» η σχέση της Λόρας με τον πατέρα της – Εξαφανισμένη για ένατη μέρα η 16χρονη
- Κεντρικές παραλίες της Τήνου γίνονται πλέον πλήρως προσβάσιμες
- Η αποστολή της Eθνικής Γυναικών στο πόλο για την κοινή προετοιμασία με την Ουγγαρία
- Στην Θεσσαλονίκη για την Ιθάκη ο Αλέξης Τσίπρας – Συναντήσεις με τον δήμαρχο Αγγελούδη και τον Μητροπολίτη Φιλόθεο