Κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα
Στο θέατρο Ακροπόλ πραγματοποιείται το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα. Το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι όμως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Παρών αναμένεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Στο θέατρο Ακροπόλ πραγματοποιείται το απόγευμα η κεντρική εκδήλωση της Πρωτοβουλίας των «58» στην Αθήνα. Το «παρών» θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όχι όμως και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Παρών αναμένεται να είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.
Πάντως, αναμένεται να υπάρξουν παρουσίες από το χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως ο εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. Αντίθετα, δεν αναμένεται να είναι παρών ο Σπύρος Λυκούδης.
Πρόκειται για την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση για τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη με θέμα «Για την προοδευτική ανασυγκρότηση της Ελλάδας –Για τη δημοκρατική αλλαγή της Ευρώπης».
Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γ. Βούλγαρηςκαι θα γίνουν παρεμβάσεις από τους Παρασκευά Αυγερινό, Γ. Μπέζο, Πασχ. Αγανίδηκαι την Χαριτίνη Καρακωστάκη.
Εκ μέρους των Κινήσεων (Δυναμική Ελλάδα, Νέοι Μεταρρυθμιστές, «Μπροστά!», Πολιτεία 2012, Πρωτοβουλία Β’) που συμμετέχουν θα μιλήσει ο Ι. Τούντας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακουστούν ηχογραφημένα μηνύματα του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιου για την προεδρία της Κομισιόν Μάρτιν Σουλτς, όπως και του επικεφαλής της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών Χάνες Σβόμποντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-2: Ακόμη πιο «κοντά» στο Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»
- Ευρώπη: Ελλείψεις καυσίμων για αεροσκάφη προ των πυλών
- Γιορτή σήμερα 13 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Σε οικονομικό «κλοιό» 250.000.000 € η Λιόν – Πώς επηρεάζεται το μέλλον του Γιάρεμτσουκ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]
- Κόμο – Ίντερ 3-4: Ανατροπή τίτλου για τους «νερατζούρι»




