Παραίνεση από το προεδρείο της Βουλής για την παρουσία υπουργών
Νέα παραίνεση για την παρουσία των υπουργών στη Βουλή έκανε το Προεδρείο το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας, τα μεσάνυχτα, με την οποία κορυφώνεται η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014.
Νέα παραίνεση για την παρουσία των υπουργών στη Βουλή έκανε το Προεδρείο το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας, τα μεσάνυχτα, με την οποία κορυφώνεται η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014.
Στην Ολομέλεια ήταν μόνο ο υφυπουργός Οικονομικών Γ.Μαυραγάνης, ο οποίος έχει μιλήσει από χθες, και ο προεδρεύων Γ.Δραγασάκης επεσήμανε για δεύτερη φορά την απουσία υπουργών.
«Δεν θα είναι ωραίο να μιλάνε μεταξύ τους υπουργοί και πολιτικοί αρχηγοί», υπογράμμισε.
Σημειώνεται ότι στις 5 το απόγευμα είχαν απομείνει μόλις τέσσερις βουλευτές για να μιλήσουν.
Νωρίτερα η απουσία υπουργών και ομιλητών από την συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 υποχρέωσε το Προεδρείο να κάνει ολιγόλεπτη διακοπή.
Όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Θανάσης Τσαυτάρης, διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν υπουργοί προκειμένου να πάρουν το λόγο.
Έτσι ο προεδρεύων Γ. Δραγασάκης ανακοίνωσε ότι θα γίνει «ολιγόλεπτο διάλειμμα» μέχρι να έρθει υπουργός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παιανία: Στη ΜΕΘ 12χρονος μετά από ατύχημα με ηλεκτρικό πατίνι
- Γιατί ο Μίλτος Τεντόγλου λατρεύει το διεθνές μίτινγκ της Κύπρου
- Ο Μαμντάνι φοράει sur mesure κούρτα της Άρσεναλ και προκαλεί θαυμασμό και αντιπάθεια
- Η διεθνής οικονομική τρικυμία σε ένα φλιτζάνι – Ή πως ο καφές γίνεται πολυτέλεια
- Παρελθόν από τον πάγκο της Λίβερπουλ ο Σλοτ – Ανακοίνωσαν την απόλυσή του οι «κόκκινοι»
- Ληξιπρόθεσμα χρέη: Αναβάλλεται η δημοσιοποίηση της λίστας με τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών – Ο λόγος


