Προβλημάτων συνέχεια στα δρομολόγια των πλοίων λόγω του καιρού
Ο καιρός προκαλεί και την Τετάρτη προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο φτάνοντας ακόμη και τα 9 μποφόρ. Απαγόρευση απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο. Συνθήκες παγετού στη Θεσσαλονίκη.
Ο καιρός προκαλεί και την Τετάρτη προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, με ισχυρούς ανέμους να πνέουν στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο φτάνοντας ακόμη και τα 9 μποφόρ.
Σε ισχύ είναι η απαγόρευση απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται μόνο μέχρι την Αίγινα.
Κλειστή εξακολουθεί να είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνος και Θάσος-Κεραμωτή.
Κλειστό είναι και το πορθμείο Ρίο-Αντίρριο.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι, πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Καραμανλής: Τα «μάτια» του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό και τους αγρότες
- Ο Κόντε(ς) και ο «βασιλιάς» της Νάπολι
- Οι εργαζόμενοι στο μουσείο του Λούβρου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας – Πότε ξεκινά
- Μετανάστευση: Οι υπουργοί της ΕΕ συμφώνησαν για τις απελάσεις – Ανησυχούν οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Θα προκύψει, με αποδείξεις, ποιοι και γιατί ευθύνονται για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
- Super League: Το πρόγραμμα ως το τέλος της κανονικής διάρκειας



