Απλήρωτοι εργαζόμενοι διέκοψαν την παρουσίαση του βιβλίου του Σ.Κοτρώτσου
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα όπου παρουσιαζόταν το βιβλίο με τίτλο «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)» του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.
Ένταση επικράτησε το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα όπου παρουσιαζόταν το βιβλίο με τίτλο «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)» του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.
Η εισβολή περίπου 40 πρώην εργαζομένων της εφημερίδας «Αποκαλύψεις», στους οποίους ο κ. Κοτρώτσος χρωστά δεδουλευμένα, διέλυσε την εκδήλωση πριν καν ξεκινήσει.
Οι πρώην εργαζόμενοι κατάφεραν να διαλύσουν την παρουσίαση και μέσα σε βαρύ κλίμα αποχώρησαν οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα συντόνιζε τη συζήτηση. Ο εκδότης της «Real news» αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας ότι «Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι», αλλά όταν διαπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν αστειεύονται δήλωσε άγνοια για το θέμα και αποχώρησε.
Στο χώρο της εκδήλωσης βρίσκονταν επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης και Ρένα Δούρου, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, ο ελληνικής καταγωγής γερμανός ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Γιώργος Ντόλιος από το ΠΑΣΟΚ, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Βαρεμένος, ο Κώστας Τζαβάρας κ.ά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιταλία: Δίχρονο παιδί κινδυνεύει να πεθάνει έπειτα από πρωτοφανές ιατρικό λάθος σε μεταμόσχευση
- Kαταιγίδα Nils: Σαρώνει τη Γαλλία – Ένας νεκρός και 850.000 σπίτια χωρίς ρεύμα
- Καταγγέλει τον Ηλιόπουλο η ΠΑΕ Ολυμπιακός
- Όταν η σαλάτα μπήκε στο μενού – Απολίθωμα 300 εκατ. ετών ανήκει σε ένα από τα πρώτα φυτοφάγα ζώα
- Φάμελλος: «Oποια πέτρα και αν σηκώσεις θα βρεις διαφθορά και καθεστώς Μητσοτάκη, η ΝΔ στα σκάνδαλα έχει άριστη κατάρτιση»
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα πάνω από 100.000 νοικοκυριά στο Κίεβο – Νέες ρωσικές επιθέσεις