Πεντάχρονη απελευθερώθηκε από τον 63χρονο απαγωγέα της στο Αμβούργο
Κακοποιημένη διέσωσαν αστυνομικοί μία πεντάχρονη από το διαμέρισμα του 63χρονου που την είχε απαγάγει στο Αμβούργο, μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο. Μεταξύ άλλων, η μικρή έχει υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με την αστυνομία. Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί το Σάββατο από παιδική χαρά και φαίνεται ότι ο 63χρονος την απομάκρυνε με «δόλωμα» τον σκύλο του.
Κακοποιημένη διέσωσαν αστυνομικοί μία πεντάχρονη από το διαμέρισμα του 63χρονου που την είχε απαγάγει στο Αμβούργο, μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο. Μεταξύ άλλων, η μικρή έχει υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση, σύμφωνα με την αστυνομία.
Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί το Σάββατο από παιδική χαρά και φαίνεται ότι ο 63χρονος την απομάκρυνε με «δόλωμα» τον σκύλο του.
Η μητέρα της μικρής την δήλωσε ως αγνοούμενη το βράδυ του Σαββάτου. Η αστυνομία κινητοποίησε 40 μέλη της, ανακρίνοντας παριστάμενους και περίοικους και κάνοντας έρευνες με σκύλους.
Τελικά καθοριστική αποδείχτηκε, όπως ανέφερε η γερμανική αστυνομία, η μαρτυρία κοριτσιού που έπαιζε μαζί με την απαχθείσα, η οποία περιέγραψε με τόση λεπτομέρεια τον 63χρονο που εντοπίστηκε μέσα σε δύομιση ώρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα Πέραμος: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον 27χρονο που δολοφονήθηκε
- Μάστιγα οι απάτες – Τι πρέπει να προσέχετε
- ΑΕΚ – Μαρούσι 83-74: Έβγαλε χαρακτήρα και «καθάρισε» η Ένωση
- Μαρία Καβογιάννη και Άννα Βίσση μαζί στη σκηνή – H ηθοποιός ερμήνευσε το «I Will Survive» με μπρίο και νάζι
- Κακοκαιρία: Ένας πυροσβέστης νεκρός από τις πλημμύρες στην Πορτογαλία – Νέες ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ισπανία
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»