Κλείνουν από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής πέντε σταθμοί του Μετρό
Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αρκετοί σταθμοί του μετρό, λόγω της πορείας από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».
Κλειστοί θα είναι από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής αρκετοί σταθμοί του μετρό, λόγω της πορείας από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. κλείνουν από τις 13.00 οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός», ενώ από τις 14:30 θα κλείσουν και οι σταθμοί «Μέγαρο Μουσικής» και «Αμπελόκηποι».
Επίσης, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν ήδη υπάρξει τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ. Οι τροποποιήσεις ισχύουν μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στο επιβατικό κοινό από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ, 11185.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρά Δούκα κατά κυβέρνησης για το νέο σύστημα ανάδειξης δημάρχων
- Αγρότες «πολιορκούν» το γραφείο του Τσιάρα στην Καρδίτσα – Εκρηκτικό κλίμα με κλούβες να κλείνουν τον δρόμο
- Ο Πάτρικ Γκίμπσον έγινε η «φωνή» του Τζέιμς Μποντ, αλλά δεν θα φορέσει το κοστούμι του 007
- Ολυμπιακός: Από την Αθήνα στην Αστάνα – Το ταξίδι των Πειραιωτών στο Καζακστάν (vid)
- Δημιουργήθηκε Μουσείο Μαθητικής Ιστορίας στο Κορακοβούνι Βόρειας Κυνουρίας
- Ανδρουλάκης: Live η τοποθέτησή του στη Βουλή για το «κυκλοφοριακό χάος και την υποβάθμιση των ΜΜΜ στην Αττική»

