
Μουρούτης: Η Αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει
Η Αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει, αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας αναφορά του Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίας είπε: «Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν».
Οξεία επίθεση στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, με αφορμή δήλωσή του για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Μαξίμου Γιώργος Μουρούτης.
Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει ο Γιώργος Μουρούτης γράφει:
«Η Αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου, η Αριστερά του Ανδρέα Λεντάκη, η Αριστερά του Χαρίλαου ακόμα και η Αριστερά της Παπαρήγα ή του Κωνσταντόπουλου, χαρακτηριζόταν από αστική κοινοβουλευτική ευπρέπεια και από πολιτικό ήθος.
» Η αριστερά των Σκουρλέτηδων πιο χαμηλά δεν μπορεί να πέσει, φτάνοντας στο έσχατο επίπεδο να χρησιμοποιεί στο δημόσιο ‘διάλογο’ ως ‘επιχείρημα’ τους νεκρούς γονείς του Πρωθυπουργού.
» Θαυμάστε παρακάτω τη δημόσια τοποθέτηση του Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένω από τους όποιους σοβαρούς συντρόφους του αλλά κυρίως από τους προοδευτικούς σχολιαστές, δημοσιογράφους, πολιτικούς και πολίτες να αποδοκιμάσουν το ‘δημόσιο ήθος’ του ΣΥΡΙΖΑ…».
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας το πρωί στον Σκάι ο Πάνος Σκουρλέτης είπε: «Είδαμε τον πρωθυπουργό να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Ο πρωθυπουργός είχε πολύ μαγκιά. Τζάμπα το Χάρβαρντ και τα κολέγια. Αν ζουν οι γονείς του κυρίου Σαμαρά δεν θα είναι πολύ περήφανοι με τα λεφτά που ξόδεψαν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συρία: «Εξαρθρώθηκε» νέος πυρήνας που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ – «Αβάσιμες κατηγορίες», λέει η οργάνωση
- ΗΠΑ – Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ρούμπιο – Λαβρόφ και συζήτηση κυρίως για Ουκρανία και Ιράν
- Βραζιλία: Ενοπλη επίθεση 13χρονου μέσα σε σχολείο – Νεκρά δυο μέλη του προσωπικού
- Στενά του Ορμούζ: Σχέδιο απόφασης του ΣΑ του ΟΗΕ για την ελευθερία της ναυσιπλοΐας συνέταξαν οι ΗΠΑ
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ ακύρωσε το Σχέδιο Ελευθερία για τη συνοδεία πλοίων στο Ορμούζ, αδειάζοντας τον Ρούμπιο
- Στενά του Ορμούζ: Τουλάχιστον 10 ναυτικοί πέθαναν λόγω της σύγκρουσης, λέει ο Ρούμπιο
