Τράπεζα Πειραιώς: Στο 10,34% τα δικαιώματα ψήφου της Baupost Group αν ασκηθούν τα warrants
Η «Baupost Group, L.L.C», από 30.10.2013 κατέχει δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές και warrants, εφόσον αυτά ασκηθούν πλήρως, που ανέρχονται συνολικά σε 524.433.073 ή σε ποσοστό 10,34% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας.
Η «Baupost Group, L.L.C», από 30.10.2013 κατέχει δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές και warrants, εφόσον αυτά ασκηθούν πλήρως, που ανέρχονται συνολικά σε 524.433.073 ή σε ποσοστό 10,34% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της τράπεζας.
«Η Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. ενημερώνει, κατ’ εφαρμογή του ν.556/2007, ότι κατόπιν της από 08.11.2013 σχετικής γνωστοποιήσεως της ‘The Baupost Group, L.L.C’, από 30.10.2013 η τελευταία κατέχει (έμμεσα) 16.580.037 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές (0,33% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας) και τίτλους παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι, εφόσον ασκηθούν πλήρως, αντιστοιχούν σε 507.853.036 δικαιώματα ψήφου (10,01% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης).»
» Συνεπώς, τα δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε κοινές μετοχές και Warrants, εφόσον αυτά ασκηθούν πλήρως, ανέρχονται συνολικά σε 524.433.073 ή σε ποσοστό 10,34% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας».
«O Seth A. Klarman ελέγχει την ‘The Baupost Group, L.L.C.’, η οποία είναι εταιρία διαχείρισης κεφαλαίων και ασκεί δικαιώματα ψήφου στον εκδότη κατά τη διακριτική της ευχέρεια, δυνάμει σχετικής σύμβασης διαχείρισης» προστίθεται στην ανακοίνωση της τράπεζας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Στο 61-0 το εντυπωσιακό σερί κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρή μητέρα τριών παιδιών μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 15-12: Έκαναν το 1-0 στους τελικούς οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή
- «Εραστές χωρίς σεξ» – Ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν κατέρρευσε όταν πέθανε η Ιζαμπέλα Μπλόου
- Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης 67χρονου τουρίστα στο φαράγγι της Αγίας Ειρήνης
