Αντιδράσεις για το «Πωλείται» στην οικία του Κ.Παλαμά στην Πάτρα
Η ταμπέλα «Πωλείται» έκανε και πάλι την εμφάνισή της στο μπαλκόνι της διώροφης οικίας όπου γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ο μεγάλος ποιητής Κωστής Παλαμάς στο κέντρο της Πάτρας, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
Έπειτα από προσπάθειες του Συλλόγου Πατρινών Καλλιτεχνών να βρεθεί μια λύση ώστε το οίκημα να γλιτώσει από την κατάρρευση, συγκροτήθηκε με την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου μια Επιτροπή Ανταλλαγής. Έργο της επιτροπής αυτής είναι να βρει και να προτείνει στις δύο ιδιοκτήτριες, κατοίκους Ελβετίας, άλλο ακίνητο ή οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου για ανταλλαγή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]
- Άρχισαν τα όργανα πριν το Αγγλία – Αργεντινή: Επεισόδια ανάμεσα στους φιλάθλους πριν από τον ημιτελικό (vid)
- Ενεργοποιούνται οι διατάξεις του νόμου Χατζηδάκη για τα ακίνητα
- Β. Κικίλιας: «Η πόλη της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνει ισχυρή θαλάσσια πύλη της Β. Ελλάδας και της ΝΑ Ευρώπης»
- Συνάντηση αστέρων: Ο Μέσι έκανε δώρο τη φανέλα του στον Μπάτζιο (pic)
- Θεσσαλονίκη: 35χρονος έκαψε το αυτοκίνητο της γυναίκας του αδελφού του
- Τέλος οι εβδομαδιαίες προγνώσεις καιρού από την ΕΜΥ – Ποιος ο λόγος, η αιχμηρή ανάρτηση Κολυδά
- Γεραπετρίτης: Βλέπει «νίκες» στην εξωτερική πολιτική – Τι είπε για F 35 και casus belli
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)




























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [12.07 – 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-29-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442