Εκδήλωση IFA και ΕΛΙΑΜΕΠ: «Οικονομική Διακυβέρνηση. Ποιες επιλογές ανάπτυξης;»
Εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Διακυβέρνηση. Ποιες επιλογές ανάπτυξης;» και ομιλητή τον Henri STERDYNIA διοργανώνει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (IFA). Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ, το Παρατηρητήριο για την Κρίση, με χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο Economia.
Εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Διακυβέρνηση. Ποιες επιλογές ανάπτυξης;» και ομιλητή τον Henri STERDYNIA διοργανώνει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών (IFA), στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών με τίτλο «Οικονομική διακυβέρνηση: Νέες προκλήσεις, νέα πρότυπα».
Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κ. Γιώργο Παγουλάτο, Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΕΛΙΑΜΕΠ, το Παρατηρητήριο για την Κρίση, με χορηγό επικοινωνίας τον Όμιλο Economia.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σάκης Ρουβάς: Πήρε αγκαλιά τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι
- Πολιτική κόντρα για τους αγρότες – «Η κυβέρνηση σαν βαμπίρ έπεσε στις επιδοτήσεις για να τις μοιράσει σε Φραπέδες»
- Ο Τζόουνς θέλει Ολυμπιακό, αλλά η Παρτίζαν ακούει προτάσεις και συζητάει με την Dubai BC
- Εργαζόμενοι: Η δεύτερη δουλειά επιστρέφει – Στόχος η κάλυψη βασικών αναγκών
- Σημάδια ανάκαμψης για το ελαιόλαδο – Οι προοπτικές για την επόμενη δεκαετία
- Έξαλλος με τη διαιτησία ο Μουρίνιο: «Για εμένα κερδίσαμε 3-2» (vid)


