Πέντε διαλέξεις στο Παρίσι θα δώσει ο Γιώργος Παπανδρέου
Σειρά πέντε διαλέξεων στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών (Sciences Po) στο Παρίσι θα δώσει στις 7, 8, 21, 22 και 25 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ευκαιρία και των επικείμενων ευρωεκλογών.
Σειρά πέντε διαλέξεων στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών (Sciences Po) στο Παρίσι θα δώσει στις 7, 8, 21, 22 και 25 Νοεμβρίου ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με την ευκαιρία και των επικείμενων ευρωεκλογών.
«Μετά από τέσσερα χρόνια κρίσης, με την συντηρητική Ευρώπη να αναζητά μέχρι τώρα λύσεις με ατολμία, καθυστερήσεις και παλινωδίες, καθώς και με συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση από τις επιπτώσεις της κρίσης αλλά και από τα αναγκαία αλλά όχι και απολύτως ενδεδειγμένα βήματα που έγιναν, υπάρχει ήδη πολύτιμο κεφάλαιο ιδεών που μπορεί να αξιοποιηθεί, όχι μόνο για την αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά κυρίως για την οικοδόμηση μιας βιώσιμης ανάπτυξης, που δεν θα επιτρέψει να εκδηλωθούν νέες επώδυνες κρίσεις.
Οι εξελίξεις που καταγράφονται, επιβεβαιώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την απόλυτη ανάγκη άμεσης προώθησης μεταρρυθμίσεων και μεγάλων αλλαγών». Οι αλλαγές αυτές πρέπει να προωθηθούν, «στην Ελλάδα, με δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις στην δημόσια διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, το παραγωγικό μοντέλο και βεβαίως, το πολιτικό σύστημα» αναφέρει το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής
- Άνετο βράδυ για την Μπασκόνια (88-78), ο Βιλντόζα έδωσε τη νίκη στην Βίρτους (79-78)
- Πέθανε ο Φρανκ Ο. Γκέρι – Ο αρχιτέκτονας που έκανε το μέταλλο να χορεύει, «ανέστησε» το Μπιλμπάο και έδωσε μορφή στο χάος της ζωής
- Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 79-89: Με οδηγό τον Κλάιμπερν η νίκη των μπλαουγκράνα

