Μίνι οπλοστάσιο βρέθηκε στην κατοχή 53χρονου μέλους της ΧΑ στην Άρτα
Μικρό οπλοστάσιο εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί στη Γραμμενίτσα Άρτας στο σπίτι 53χρονου, μέλους και πολιτευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του 53χρονου στην επαρχιακή οδό, Άρτας- Ιωαννίνων, βρέθηκαν μαχαίρια και δύο ρόπαλα και στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκε κι άλλος οπλισμός.
Μικρό οπλοστάσιο εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης οι αστυνομικοί στη Γραμμενίτσα Άρτας στο σπίτι 53χρονου, μέλους και πολιτευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη.
Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο του 53χρονου στην επαρχιακή οδό, Άρτας- Ιωαννίνων, βρέθηκαν μαχαίρια και δύο ρόπαλα και στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν, ένα περίστροφο, τρία πιστόλια ρίψης φωτοβολίδων, δύο κυνηγητικά όπλα, δύο αεροβόλα τυφέκια, 314 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 12 μαχαίρια, μία αστυνομική ράβδο και δύο ξύλινα ρόπαλα.
Σχηματίστηκε δικογραφία και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα
- Οι 17 φορές που η Νταϊάν Ουόρεν δεν άκουσε το όνομά της στα Όσκαρ
- «Άνθρακες ο θησαυρός» των ακριβών φαρμάκων στο φαρμακείο της γειτονιάς
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Ο στασιμοπληθωρισμός «χτυπά» την πόρτα της ελληνικής οικονομίας
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Τα 9 κενά στην έρευνα





