Εκτός αποστολής και ο Γκι Μαρκ Μισέλ για τον Πανιώνιο
Ο Γκι Μαρκ Μισέλ είναι η τρίτη απουσία για τον Πανιώνιο, μετά από αυτές των Μάριο Μπατή και Γιάννη Αθανασούλα, εν όψει της αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, με την Μπεσίκτας. Ο Γάλλος σέντερ δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι στιγμής παρουσία του και ενδέχεται ν' αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Ο Γκι Μαρκ Μισέλ είναι η τρίτη απουσία για τον Πανιώνιο, μετά από αυτές των Μάριο Μπατή και Γιάννη Αθανασούλα, εν όψει της αναμέτρησης των «κυανέρυθρων» την Πέμπτη, στην Κωνσταντινούπολη, με την Μπεσίκτας.
Ο Γάλλος σέντερ δεν έχει ικανοποιήσει με την μέχρι στιγμής παρουσία του και ενδέχεται ν’ αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Εξάλλου, αυτός ήταν ο λόγος που ο προπονητής του Πανιώνιου, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ζήτησε από τη διοίκηση την ενίσχυση της φροντ λάιν με τον Γάιο Σκορδίλη από τον Παναθηναϊκό.
Ο Μισέλ συμμετείχε στον τελευταίο αγώνα του Πανιώνιου στο ελληνικό πρωτάθλημα (εκτός δωδεκάδας έμεινε ο Σκορδίλης) το περασμένο Σάββατο (2/11), πετυχαίνοντας 9 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής απέναντι στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Επιπλέον, είχε μαζέψει 6 ριμπάουντ, είχε προβεί σε 3 κοψίματα και είχε κάνει 1 κλέψιμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Περίπατος των Λέικερς (101-129), μεγάλη νίκη για τους Χιτ (115-105) – Τα αποτελέσματα του NBA
- Η ακρίβεια ψαλιδίζει τις αυξήσεις μισθών
- Ο σκύλος της φυλής Μαλαμούτ της Αλάσκας: Αγέρωχος, ρωμαλέος, δοσμένος στην οικογένειά του
- Καιρός: Η ανάλυση Κολυδά για το πρώτο 10ήμερο του μήνα
- Ευεξία: Η νέα μανία βγάζει τα πειραματικά φάρμακα από το εργαστήριο
- «Παρών» στο Elimination Chamber ο Αντετοκούνμπο (vid)




