Στο νοσοκομείο με στομαχική διαταραχή ο Μανώλης Γλέζος
Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας διεκομίσθει εκτάκτως, το απόγευμα της Τρίτης, από τη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος, συνοδευόμενος από γιατρό της Βουλής, καθώς ένιωσε αδιαθεσία. Ο κ. Γλέζος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες δεν προέκυψε παθολογική αιτία για την αδιαθεσία του, η οποία αποδίδεται σε στομαχική διαταραχή. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για δύο 24ωρα, ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.
Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας διεκομίσθει εκτάκτως, το απόγευμα της Τρίτης, από τη Βουλή ο Μανώλης Γλέζος, συνοδευόμενος από γιατρό της Βουλής, καθώς ένιωσε αδιαθεσία.
Ο κ. Γλέζος υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τις οποίες δεν προέκυψε παθολογική αιτία για την αδιαθεσία του, η οποία αποδίδεται σε στομαχική διαταραχή.
Από τις εξετάσεις, όμως, βρέθηκε πέτρα στη χολή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο για δύο 24ωρα, ακολουθώντας συντηρητική αγωγή.
Έως το ασθενοφόρο συνόδευσαν τον Μ.Γλέζο ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της