Κηδεύονται οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης
Κηδεύονται σήμερα, Δευτέρα, τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ την Παρασκευή έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο. Η κηδεία του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη τελείται στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Αρτέμιδα, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο η κηδεία του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη.
Κηδεύονται σήμερα, Δευτέρα, τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ την Παρασκευή έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.
Η κηδεία του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη τελείται στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στην Αρτέμιδα, ενώ στις 3 το μεσημέρι θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο η κηδεία του 27χρονου Γιώργου Φουντούλη.
Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη ζήτησε, με μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα του 27χρονου στο Facebook, να μην παρευρεθούν πολιτικά πρόσωπα στην κηδεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα οκτώ beauty trends που θα «φορεθούν» πολύ μέσα στις γιορτές
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030


