Ο Eminem, καλλιτέχνης της χρονιάς στα YouTube Music Awards
O ράπερ Eminem ήταν ο μεγάλος νικητής στα YouTube Music Awards, τα οποία απονεμήθηκαν για πρώτη φορά στον πολυχώρο Pier 36 της Νέας Υόρκης. Τα παρουσίασαν ο μουσικός Ρέτζι Ουότς και ο ηθοποιός Τζέισον Σβάρτσμαν.
O ράπερ Eminem ήταν ο μεγάλος νικητής στα YouTube Music Awards, τα οποία απονεμήθηκαν για πρώτη φορά στον πολυχώρο Pier 36 της Νέας Υόρκης. Τα παρουσίασαν ο μουσικός Ρέτζι Ουότς και ο ηθοποιός Τζέισον Σβάρτσμαν.
Η Τέιλορ Σουίφτ με το τραγούδι I Knew You Were Trouble κέρδισε το YouTube Phenomenon award.
Καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς ανακηρύχθηκε το I Got a Boy του δημοφιλούς στο χώρο του διαδικτύου γυναικείου συγκροτήματος New Generation από τη Νότιο Κορέα.
Δόθηκε επίσης το βραβείο Innovation of the year στον αμερικανό κωμικό και μουσικό DeStorm για το See me Standing.
Το βραβείο Youtube breakthrough απονεμήθηκε στον αμερικανό ράπερ Μacklemore και τον παραγωγό Ryan Lewis.
To βραβείο Response of the year κέρδισαν η Λίντσεϊ Στέρλινγκ και οι Pentatonix για το Radioactive.
Η τελετή που μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Youtube δεν είχε όμως την αναμενόμενη επιτυχία καθώς δεν κέντρισε το μεγάλο ενδιαφέρον των χρηστών οι οποίοι παραπονέθηκαν για διακοπές στο live webcast του Youtube.
Οι νικητές των συγκεκριμένων νεοσύστατων μουσικών βραβείων αναδεικνύονται αποκλειστικά και μόνο από το κοινό μέσω του Facebook του Twitter ή του Google.
Τα πρώτα βραβεία του YouTube αντανακλούν την αυξανόμενη τάση του κοινού να στρέφεται στο διαδίκτυο για μουσική και βίντεο.
Πάντως, η ανταποκρίτρια του Guardian στη Νέα Υόρκη βρήκε την όλη τελετή πρόχειρη και χαοτική: «ήταν μια μαλλον τσαπατσούλικη υπόθεση που ενδεχομένως να πέτυχε το σκοπό της: να αποτελέσει την αντίθεση από μία κανονική τελετή βραβείων» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442