Επεισόδια πριν από το ντέρμπι μεταξύ Πόρτο και Σπόρτινγκ
Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ οπαδών της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ντραγκάο», με τις αστυνομικές αρχές να επεμβαίνουν για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Άγριες συγκρούσεις ξέσπασαν μεταξύ οπαδών της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Ντραγκάο», με τις αστυνομικές αρχές να επεμβαίνουν για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Η Πόρτο ήταν η μεγάλη νικήτρια εντός αγωνιστικού χώρου με 3-1, ωστόσο τα βλέμματα τράβηξαν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το γήπεδο λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 50 οπαδοί της Σπόρτινγκ ξέφυγαν από το μπλοκ των υπόλοιπων φιλάθλων της ομάδας της Λισσαβόνας και κατευθύνθηκαν προς τους φίλους των γηπεδούχων στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Η επέμβαση της αστυνομίας κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποφευχθεί η κλιμάκωση των επεισοδίων μεταξύ των οπαδών, οι οποίοι πρόλαβαν να ανταλλάξουν αρκετές μπουνιές και κλοτσιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο ο Πάντερ στους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα
- Θεσσαλονίκη: Τον ξυλοκόπησε στη μέση του δρόμου για να αποσύρει μήνυση εις βάρος του – Ο δράστης συνελήφθη
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
