
Κλειστοί το Σαββατοκύριακο οι σταθμοί «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός»
Κλειστοί θα είναι το Σαββατοκύριακο (από την έναρξη κυκλοφορίας το Σάββατο ώς τη λήξη της κυκλοφορίας την Κυριακή) οι σταθμοί «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» του Μετρό, λόγω εργασιών για την επέκταση της γραμμής 3 έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα». Οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Μοναστηράκι».
Κλειστοί θα είναι το Σαββατοκύριακο (από την έναρξη κυκλοφορίας το Σάββατο ώς τη λήξη της κυκλοφορίας την Κυριακή) οι σταθμοί «Αιγάλεω», «Ελαιώνας» και «Κεραμεικός» του Μετρό, λόγω εργασιών για την επέκταση της γραμμής 3 έως τον σταθμό «Αγία Μαρίνα». Οι συρμοί θα τερματίζουν στο σταθμό «Μοναστηράκι».
Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας των παραπάνω σταθμών θα γίνεται από την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή με ονομασία Χ50 «ΣΤ. ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΣΤ. ΑΙΓΑΛΕΩ», η οποία θα έχει Αφετηρία την οδό Όθωνος στο Δήμο Αθηναίων.
Η γραμμή θα πραγματοποιεί τις παρακάτω στάσεις:
- «ΟΜΟΝΟΙΑ-ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Ζήνωνος και Μενάνδρου.
- «ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Λεωνίδου και Μεγ. Αλεξάνδρου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).
- «ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Εμ. Παππά και Νάξου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).
- «ΣΜΥΡΝΗΣ» για επιβίβαση – αποβίβαση, επί της οδού Δημαρχείου, μεταξύ Σμύρνης και Ιεράς Οδού (εξυπηρέτηση σταθμού «ΑΙΓΑΛΕΩ»).
- «ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΔΗΜΟΥ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ εν. Νάξου και Εμ. Παππά (εξυπηρέτηση σταθμού «ΕΛΑΙΩΝΑΣ»).
- «ΣΙΔΕΡΑ» επί της Ιεράς Οδού, μεταξύ Τριπτολέμου και Ιάκχου (εξυπηρέτηση σταθμού «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»).
- «ΟΜΟΝΟΙΑ-ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ» επί της Πειραιώς, μεταξύ Γερανίου και Σωκράτους.
Στην κατεύθυνση από Αιγάλεω προς Σύνταγμα, το πρώτο δρομολόγιο από τη στάση «ΣΜΥΡΝΗΣ» θα είναι στις 05:30 το Σάββατο και την Κυριακή 26&27/10/2013. Το τελευταίο δρομολόγιο το Σαββάτου 26/10/2013 θα είναι στις 02:10 (πρωί Κυριακής) και το τελευταίο δρομολόγιο την Κυριακής 27/10/2013 θα είναι στις 00:10 (πρωί Δευτέρας).
Στην κατεύθυνση από Σύνταγμα προς Αιγάλεω, το πρώτο δρομολόγιο από την Αφετηρία θα είναι στις 05:45 το Σάββατο και την Κυριακή 26&27/10/2013. Το τελευταίο δρομολόγιο το Σαββάτου 26/10/2013 θα είναι στις 02:25 (πρωί Κυριακής) και το τελευταίο δρομολόγιο την Κυριακής 27/10/2013 θα είναι στις 00:25 (πρωί Δευτέρας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
