Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες νοικιάζουν ακίνητο του πατέρα του προέδρου τους
Oι Ανεξάρτητοι Ελληνες πληρώνουν ενοίκιο για τα γραφεία τους στον ίδιο τον πατέρα του προέδρου του κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Oι Ανεξάρτητοι Ελληνες πληρώνουν ενοίκιο για τα γραφεία τους στον ίδιο τον πατέρα του προέδρου του κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».
Οπως φαίνεται σε έγγραφα, το περιεχόμενο των οποίων περιήλθε σε γνώση των «Νέων», οι ΑΝ.ΕΛ πλήρωναν για τη μίσθωση του επαγγελματικού αυτού χώρου 6.000 ευρώ τον μήνα στον Ηλία Καμμένο.
Την ίδια ώρα ανοίκιαστα γραφεία της γύρω περιοχής διατίθενται με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, έως και στο ένα τρίτο της προαναφερθείσας τιμής, ενώ είναι σε νεότερες κατασκευές.
Σε αντίθεση μάλιστα με τις μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή μισθωμάτων επαγγελματικών χώρων εν μέσω της οικονομικής κρίσης, το ενοίκιο για την περίοδο Ιουνίου – Ιουλίου 2012 εξοφλήθηκε δεκαπέντε ημέρες πριν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο δίμηνο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που επικαλούνται «Τα Νέα».
Διαβάστε αναλυτικά:
https://www.tanea.gr/news/politics/article/5049773/kammenos-kernaei-kammenos-pinei/
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Θα ήταν χαζό να θεωρήσουμε πως όσα συμβαίνουν μακριά από τα σύνορά μας δεν μας αφορούν, λέει η Μελόνι
- Ιράν: Χτυπήθηκε από drones το αρχηγείο του στρατού της Αυστραλίας στη Μέση Ανατολή
- Λίβανος: Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μανάρ μεταδίδει ότι βομβαρδίστηκε από το Ισραήλ
- Φωτιά μετά από έκρηξη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ
- Ιράν: Συνεδρίαση των ΗΠΑ στο ΣΑ για την προστασία των παιδιών ενώ βομβαρδίζουν σχολεία και σκοτώνουν παιδιά
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου