Παιδί αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα με το όπλο της μπέιμπι σίτερ στο Τέξας
Μια έφηβη μπέιμπι σίτερ συνελήφθη στο Τέξας όταν το πεντάχρονο αγόρι που είχε αναλάβει να προσέχει αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο της και σκοτώθηκε. Η 19χρονη Μελίσα Αν Ρίνγκχαρτ είχε αποκοιμηθεί αφήνοντας το όπλο της εκτεθειμένο στο τραπεζάκι του σαλονιού, όπου το βρήκε ο μικρός και προφανώς άρχισε να παίζει μ' αυτό.
Μια έφηβη μπέιμπι σίτερ συνελήφθη στο Τέξας όταν το πεντάχρονο αγόρι που είχε αναλάβει να προσέχει αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το όπλο της και σκοτώθηκε.
Η 19χρονη Μελίσα Αν Ρίνγκχαρτ είχε αποκοιμηθεί αφήνοντας το όπλο της εκτεθειμένο στο τραπεζάκι του σαλονιού, όπου το βρήκε ο μικρός και προφανώς άρχισε να παίζει μ’ αυτό, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής σερίφης της κομητείας Όραντζ, Κλιντ Χότζκινσον.
Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης από την αστυνομία με την κατηγορία της εγκατάλειψης και της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο. Εκτός από τον πεντάχρονο είχε αναλάβει να προσέχει και ένα βρέφος έξι μηνών, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.
Η Ρίνγκχαρτ είπε στους αστυνομικούς ότι είχε μαζί της το όπλο επειδή φοβόταν να μένει μόνη της στο σπίτι.
«Εάν κάποιος βάλει ένα πυροβόλο όπλο σε μέρος όπου μπορεί να το πάρει ένα παιδί, τότε διαπράττει αδίκημα» τόνισε ο Χότζκινσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πώς θα προστατευτείτε από τις τηλεφωνικές απάτες
- Ο πληθωρισμός κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία
- Το μήνυμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μετά την Ανάσταση
- Wall Street: Νέος δείκτης που σορτάρει την ιδιωτική πίστη
- «Φτάνει με την προσωπική ειδωλολατρία και την ειδωλολατρία του χρήματος», ειπε ο Πάπας Λέων
- ΑΑΔΕ: Επιχείρηση Supercars – Δεσμεύτηκαν 229 πολυτελή ΙΧ με ξένες πινακίδες
