Απογράφηκαν 1.700 από τους 1.968 διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ
Συνολικά 1.700 διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων από τους 1.968 που είχαν υποχρέωση απογράφηκαν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα μέχρι τις 8 το βράδυ της Τετάρτης οπότε έληξε η προθεσμία. Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, για τους 268 υπαλλήλους που δεν απογράφηκαν θα επιληφθούν τα Πειθαρχικά Συμβούλια των ιδρυμάτων τους.
Συνολικά 1.700 διοικητικοί υπάλληλοι των πανεπιστημίων από τους 1.968 που είχαν υποχρέωση απογράφηκαν στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
Κατόπιν αυτού, τα σχετικά στοιχεία θα σταλούν στο ΑΣΕΠ ώστε να προχωρήσει η διαδικασία της μοριοδότησης των υπαλλήλων.
Η προθεσμία απογραφής έληξε στις 8 το βράδυ της Τετάρτης και ενώ το υπουργείο είχε δώσει δύο παρατάσεις λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος που προκλήθηκε από την υψηλή συμμετοχή των τελευταίων ωρών.
Σύμφωνα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, για τους 268 υπαλλήλους που δεν απογράφηκαν θα επιληφθούν τα Πειθαρχικά Συμβούλια των ιδρυμάτων τους. Σχετική τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, Τρίτη, στη Βουλή προβλέπει την αυτοδίκαιη υπαγωγή τους σε καθεστώς αργίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άργος Ορεστικό: Διέρρηξαν το 2ο δημοτικό σχολείο – Σημαντική λεία για τους δράστες
- Τραγωδίες από χιονοστιβάδες στα ελληνικά βουνά – Από τα Βαρδούσια έως τα Λευκά όρη
- Euroleague: Αποκλειστικό που δεν είναι αποκλειστικό για την Μπασκόνια
- Δύο ελικόπτερα που μετέφεραν ασθενείς φέρεται να συγκρούστηκαν πάνω από το Νιου Τζέρσεϊ [βίντεο]
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και τα παιδιά του
- ΚΕΔ: Χάνει και το αβαντάζ των ξένων διαιτητών
