
Για «βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης» στην ΕΛ.ΑΣ. μίλησε ο Ν.Δένδιας
«Κάνετε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε απευθυνόμενος σε αστυνομικούς ο Ν.Δένδιας με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
«Κάνετε κάτι το οποίο δεν είναι σύνηθες στον ελληνικό δημόσιο τομέα. Έχετε ξεκινήσει μία βαθιά προσπάθεια αυτοκάθαρσης μέσα από τα δικά σας θεσμικά όργανα, ώστε να αποβληθούν του Σώματος οι ελάχιστοι παραβατικοί επίορκοι, οι οποίοι υπό την προκάλυψη του νεοναζιστικού φαινομένου σπιλώνουν την εικόνα και το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας», δήλωσε απευθυνόμενος σε αστυνομικούς ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Δένδιας, αναφέρθηκε εμμέσως και στην υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε στα Φάρσαλα, λέγοντας: «Διαλύσατε σε μεγάλο βαθμό τα γκέτο της ανομίας που ανθούσαν στη χώρα. Είτε αυτά ανθούσαν μέσα στις ποικιλώνυμες “βίλες” είτε αυτά επέτρεπαν σε μικρά παιδάκια να έχουν αρπαγεί και να βρίσκονται μακριά από τους φυσικούς τους γονείς.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Φριτάτα με μανιτάρια
- Η απειλή της υπερνοημοσύνης: Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε ένα ανεξέλεγκτο μέλλον;
- Παραδοχή από τον στρατό του Ισραήλ ότι μέλος του προκάλεσε φθορές σε άγαλμα του Ιησού στον Λίβανο
- Φράουλες: Νόστιμες, δροσιστικές και θρεπτικές
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Ένα είδος έκστασης: Γιατί η metal φοράει μάσκες;

