Ο Ισίδωρος Ντογιάκος εποπτεύων εισαγγελέας στην υπόθεση της ΧΑ
O εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος ορίστηκε επόπτης των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Το έργο του κ. Ντογιάκου θα συνδράμει, εφόσον χρειαστεί, και έτερος εισαγγελικός λειτουργός.
O εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος ορίστηκε επόπτης των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Το έργο του κ. Ντογιάκου θα συνδράμει, εφόσον χρειαστεί, και έτερος εισαγγελικός λειτουργός.
Σημειώνεται ότι χθες, Πέμπτη, ανακοινώθηκε ότι δύο γυναίκες εφέτες, η Ιωάννα Κλάπα και η Μαρία Δημητροπούλου, ορίστηκαν από την Ολομέλεια Εφετών να διενεργήσουν την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Δεν αποκλείεται να οριστεί και τρίτος εφέτης ώστε να αναλάβουν την ογκώδη δικογραφία (αναμένεται να διαβιβαστεί στο Εφετείο την ερχόμενη εβδομάδα) προκειμένου να περατωθούν ταχύτερα οι έρευνες της Δικαιοσύνης για όλες της πτυχές της υπόθεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Γουέστ Χαμ – Λιντς
- ΠΑΟΚ: Οι 11 του Λουτσέσκου κόντρα στον Παναθηναϊκό (pic)
- Super League 2: Υποβιβάστηκε και τυπικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, σπουδαία νίκη για την Καβάλα
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (pic)
- ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Tεράστιο θράσος να εμφανίζεται σαν να μην είναι ο επικεφαλής μιας κυβέρνησης βουτηγμένης στη σαπίλα
- Πυρηνική ενέργεια: Μπορεί να δώσει την οριστική απάντηση στο σοκ της Ευρώπης;

