Αποθέωση Ρόουζ και θέαμα στα φιλικά του ΝΒΑ
Ο Ντέρικ Ρόουζ αποθεώθηκε στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό των Μπουλς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης όλη την περασμένη σεζόν, ήταν εντυπωσιακός.
Ο Ντέρικ Ρόουζ αποθεώθηκε στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό των Μπουλς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης όλη την περασμένη σεζόν, ήταν εντυπωσιακός.
Ο ηγέτης των «ταύρων» στη φιλική νίκη επί των Πίστονς με 96-81 είχε 22 πόντους (9/10 βολές, 5/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα) σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής αναγκάζοντας το κοινό να φωνάζει ρυθμικά «MVP-MVP».
Αναλυτικά σε φιλικά παιχνίδια ομάδων του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Σικάγο Μπουλς-Ντιτρόιτ Πίστονς 96-81
Ιντιάνα Πέισερς-Ντάλας Μάβερικς 85-92
Τορόντο Ράπτορς-Μπόστον Σέλτικς 99-97
Χιούστον Ρόκετς-Ορλάντο Μάτζικ 108-104
Γιούτα Τζαζ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 92-99
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγει η αυλαία των Πανελλαδικών – Την Παρασκευή στη «μάχη» οι μαθητές των Γενικών Λυκείων
- Η επικίνδυνη θεραπεία με δηλητήριο από βάτραχο – Ο Όρλαντο Μπλουμ τη λατρεύει
- Κρήτη: «Δικαιωμένοι θα αισθανθούμε όταν καταδικαστούν και οι δύο» – Τι λέει η αδερφή του 21χρονου Νικήτα
- Σάκοτα: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν μπορούμε να έχουμε διάρκεια 40 λεπτά όπως ο Ολυμπιακός»
- To Ιράν εκτοξεύει πυραύλους εναντίον πλοίων στα Στενά του Ορμούζ
- Θερμότερα τα καλοκαιρία στην Ελλάδα – Ειδικοί αναλύουν τα δεδομένα και προειδοποιούν

