Σε λειτουργία η ηλεκτρονική εφαρμογή διόρθωσης των εκκαθαριστικών ΦΑΠ
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε πλέον η ηλεκτρονική εφαρμογή για την διόρθωση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων ΦΑΠ 2011, 2012 και 2013, μέσω της πλατφόρμας υποβολής Ε9 του Taxisnet. Μέσω της εφαρμογής οι φορολογούμενοι μπορούν επιλέξουν όποια από τα τρία έτη θέλουν να διορθώσουν και στην συνέχεια να επιλέξουν την δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης για την διόρθωση των ακινήτων (αγροτεμάχια και μη).
Σε παραγωγική λειτουργία τέθηκε πλέον η ηλεκτρονική εφαρμογή για την διόρθωση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων ΦΑΠ 2011,2012 και 2013, μέσω της πλατφόρμας υποβολής Ε9 του Taxisnet.
Μέσω της εφαρμογής οι φορολογούμενοι μπορούν επιλέξουν όποια από τα τρία έτη θέλουν να διορθώσουν και στην συνέχεια να επιλέξουν την δημιουργία τροποποιητικής δήλωσης για την διόρθωση των ακινήτων (αγροτεμάχια και μη).
Αρχικά, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για διορθώσεις μόνο σε όσους έχουν εκδοθεί χρεωστικά εκκαθαριστικά ΦΑΠ, αλλά ο γενικός γΓραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης ξεκαθάρισε πως τις επόμενες ημέρες οι φορολογούμενοι θα μπορούν να προβούν σε διορθώσεις και στα μηδενικά εκκαθαριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεξικό: Εξέδωσε στις ΗΠΑ 37 φερόμενα ως μέλη συμμοριών
- Νίγηρας: Σφαγή 31 αμάχων σε επίθεση που αποδίδεται στους τζιχαντιστές
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων