Αντιπρόεδρος των ευρωεπιμελητηρίων εξελέγη ομόφωνα ο Κ. Μίχαλος
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος αναδείχθηκε ομόφωνα αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της 114ης Γενικής Συνέλευσης των Ευρωεπιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη. Ο κ. Μίχαλος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τη χάραξη της οικονομικής στρατηγικής των Ευρωεπιμελητηρίων, της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων.
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος αναδείχθηκε ομόφωνα αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της 114ης Γενικής Συνέλευσης των Ευρωεπιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη.
Ο κ. Μίχαλος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τη χάραξη της οικονομικής στρατηγικής των Ευρωεπιμελητηρίων, της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων.
Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου των Ευρωεπιμελητηρίων έλαβαν μέρος πρόεδροι και εκπρόσωποι των 45 ενώσεων – μελών της Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας (Eurochambres).
Στην ομιλία του κατά τη Γενική Συνέλευση, ο νέος αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων παρουσίασε αναλυτικά τις προτεραιότητες των Επιμελητηρίων ενόψει της ανάληψης από τη χώρα μας της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση επέλεξε τον δρόμο της έντασης για να κρύψει τη δυσωδία του ΟΠΕΚΕΠΕ


