Τα βραβεία του 2ου Online Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2ου Online Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η ταινία Under Stress του Πάρη Πατσουρίδη. Δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία A Hardworking Robber του Μιχάλη Φελάνη, ενώ το τρίτο βραβείο κέρδισε ο Χάρης Γιουλάτος για την ταινία του Butterfly.
Απονεμήθηκαν τα βραβεία του 2ου Online Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους. Το πρώτο βραβείο κέρδισε η ταινία Under Stress του Πάρη Πατσουρίδη. Δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην ταινία A Hardworking Robber του Μιχάλη Φελάνη, ενώ το τρίτο βραβείο κέρδισε ο Χάρης Γιουλάτος για την ταινία του Butterfly.
Το βραβείο Altcine Award, το οποίο από φέτος μετονομάστηκε σε βραβείο Αλίντας Δημητρίου στη μνήμη της σπουδαίας ντοκιμαντερίστριας, απονεμήθηκε στην ταινία The Pill of Happiness, της Σεσίλια Φελμέρι από τη Ρουμανία.
Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της σκηνοθέτιδας, ο πρόξενος της Ρουμανίας στην Αθήνα.
Παράλληλα, απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία. Το Βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας κέρδισε ο Κίριλ Προντάνοβ για την δουλειά του στην ταινία The Bed (Βουλγαρία), ενώ Βραβείο Καλύτερου Μοντάζ, απέσπασε η Ιωάννα Σπηλιοπούλου για την ταινία Κοφ’το του Βασίλη Καλαμάκη.
Παράλληλα, απονεμήθηκε και βραβείο στον καλύτερο κριτή.
Όλες τις ταινίες του Φεστιβάλ μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://altcineaction.com/altcine/2013/home.action
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
- ΕΝΦΙΑ: Αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου ακινήτων – Τι ισχύει από το 2027
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Φωτιά στην Ισπανία: Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να μην κινδυνεύσουν πυκνοκατοικημένες περιοχές
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- To «Studio 54» του Παρισιού – Φήμη και παροξυσμός σε ένα λουτρό που μετατράπηκε σε κλαμπ στα 80s
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442