Έντονη διαμαρτυρία Ανδρέα Ψυχάρη για την παρουσία χρυσαυγιτών στη Βουλή
«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής ης ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Λίγο πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας για την άρση ασυλίας βουλευτών, ο κ. Ψυχάρης επικαλούμενος προσωπικό ζήτημα, πήρε τον λόγο για να δηλώσει ότι δεν μπορεί να ανεχθεί την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις για βαριά εγκλήματα.
«Δεν μπορώ να ανεχθώ να είμαι στην αίθουσα μαζί με δολοφόνους, με αυτούς που δολοφονούν τη Δημοκρατία» είπε ο βουλευτής, ενώ ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, έκελεισε τα μικρόφωνα και δεν του επέτρεψε να συνεχίσει την παρέμβασή του.
Στα έδρανα της Χρυσής Αυγής, εκείνη τη στιγμή, βρίσκονταν οι βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και Μιχάλης Αρβανίτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας – Ολυμπιακός 1-3 σετ: Επιβλητικό «ποδαρικό» για τις «ερυθρόλευκες»
- Ένα σπίτι-ρέπλικα, ένας πράκτορας της CIA και Ειδικές Δυνάμεις: Έτσι έγινε η επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα
- Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο εκπλήρωσε το μεγαλύτερο του όνειρο, τη δημιουργία του «Φρανκενστάιν»
- «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ταϊρίκ Τζόουνς»
- Από τον πόλεμο μέχρι την κλιματική κρίση – Οι «πληγές» που είναι ανοιχτές και την αυγή του νέου έτους
- Προμηθέας – ΑΕΚ 86-94: Εδραιώνεται στην 4άδα κι εξασφάλισε πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου (vid)


