Δράμα «Κωσταλέξι» στο Ντένβερ με θύματα τέσσερα αγοράκια
Σε άθλιες συνθήκες βρήκε η αστυνομία τέσσερα αγοράκια, μεταξύ δύο και έξι ετών, σε σπίτι στο Ντένβερ, όπου έμεναν μαζί με τους γονείς τους ανάμεσα σε περιττώματα από την στιγμή που γεννήθηκαν. Τα αγοράκια ήταν υποσιτισμένα και δεν ήξεραν καν να μιλήσουν, επικοινώνοντας μεταξύ τους με νοήματα.
Σε άθλιες συνθήκες βρήκε η αστυνομία τέσσερα αγοράκια, μεταξύ δύο και έξι ετών, σε σπίτι στο Ντένβερ, όπου έμεναν μαζί με τους γονείς τους ανάμεσα σε περιττώματα από την στιγμή που γεννήθηκαν.
Τα αγοράκια ήταν υποσιτισμένα και δεν ήξεραν καν να μιλήσουν, επικοινώνοντας μεταξύ τους με νοήματα.
Σε βάρος των δύο γονέων, ενός 66χρονου και μίας 35χρονης, απαγγέλθηκε σωρεία κατηγοριών παιδικής κακοποίησης.
Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού που διέρρευσε στη δημοσιότητα, η αστυνομία βρήκε τα τέσσερα αγοράκια στο διαμέρισμα όπου τα κρατούσαν οι γονείς τους σε εμφανή κατάσταση υποσιτισμού.
Ζούσαν ανάμεσα σε περιττώματα ανθρώπου και ζώου, ούρα και μύγες. Τα αγοράκια δεν ήξεραν να κάνουν τίποτε, ούτε καν να μιλούν, και είχαν αναπτύξει δικό τους κώδικα επικοινωνίας με νοήματα και μουγκρίσματα.
Και τα τέσσερα, ηλικίας δύο, τεσσάρων, πέντε και έξι ετών, τέθηκαν υπό αστυνομική προστασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Χιμένεθ: «H ομάδα τα έδωσε όλα, όμως η ισοπαλία στην έδρα μας δεν είναι ικανοποιητικό αποτέλεσμα»
- LIVE: Γιουβέντους – Λάτσιο
- Νορβηγία: Επιφανής διπλωμάτης παραιτήθηκε λόγω των δεσμών της με τον Έπσταϊν
- Γαλλία: Η κυβέρνηση χαρακτήρισε την Ανυπότακτη Γαλλία «ακροαριστερό κόμμα» – Σφοδρές αντιδράσεις
- Γιάννης Παναγόπουλος: Στον οικονομικό εισαγγελέα αναμένεται το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
- Εκτεθειμένοι Τζήλος, Φωτιάς: Οι φωνές των Σερραίων για το «ευ αγωνίζεσθαι» της ΑΕΚ και η ομολογία Νίκολιτς