Στη Νυρεμβέργη θα έστηνε η ΧΑ τον πρώτο πυρήνα στη Γερμανία
Την πόλη της Νυρεμβέργης επέλεξε η ηγεσία της ΧΑ για να στήσει τον πρώτο πυρήνα στη Γερμανία στις αρχές του 2013. Την ομάδα αποτελούσα πέντε άτομα από τα οποία το ένα αποσύρθηκε σχεδόν αμέσως. Ήταν όλοι τους μέχρι 30 ετών.
Την πόλη της Νυρεμβέργης επέλεξε η ηγεσία της ΧΑ για να στήσει τον πρώτο πυρήνα στη Γερμανία στις αρχές του 2013. Την ομάδα αποτελούσα πέντε άτομα από τα οποία το ένα αποσύρθηκε σχεδόν αμέσως. Ήταν όλοι τους μέχρι 30 ετών.
Όπως δήλωσαν στα «Νέα» μέλη της ελληνικής παροικίας στην πόλη, επρόκειτο για άτομα που δεν ασχολούνταν με τα κοινά ούτε έδιναν το «παρών» στις δραστηριότητες της παροικίας.
Μάλιστα, το υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν μεμονωμένες σχέσεις ανάμεσα στη ΧΑ και το NPD, όπως και με τη νεοναζιστική οργάνωση Ελεύθερο Δίκτυο του Νότου (FNS) που δραστηριοποιείται στη Νυρεμβέργη και στην ευρύτερη περιοχή της βόρειας Βαυαρίας.
Όπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, στον δικτυακό τόπο του FNS υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη μελών της ΧΑ στη Νυρεμβέργη πριν από περίπου ένα χρόνο.
* Διαβάστε αναλυτικά στα Νέα της Δευτέρας
Όπως είναι γνωστό, στις αρχές του 2013 γερμανοί νεοναζί βουλευτές είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Βουλή, προσκεκλημένοι του γγ της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.
Είχαν μάλιστα φωτογραφηθεί με τον γγ της οργάνωσης, αλλά και τους βουλευτές Ηλ.Κασιδιάρη, Ν.Μίχο και Π.Ηλιόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ