Η Ferrari 250 GTO των 52 εκατομμυρίων δολαρίων
Τον τίτλο του πολυτιμότερου αυτοκινήτου του πλανήτη διεκδικεί μια -ακόμη- Ferrari 250 GTO, η οποία πωλήθηκε έναντι 52 εκατομμυρίων δολαρίων.
Σε μια Ferrari 250 GTO του 1963 με αριθμό πλαισίου 5111 ανήκει, πλέον, ο τίτλος του πολυτιμότερου αυτοκινήτου του πλανήτη.
Σύμφωνα με το Bloomberg, η συγκεκριμένη 250 GTO, η οποία μάλιστα το 1963 είχε τερματίσει στην πρώτη θέση του Tour de France, κόστισε στο νέο ιδιοκτήτη της 52 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 38 εκατ. ευρώ).
Μέχρι σήμερα το ρεκόρ ανήκε σε μια άλλη Ferrari 250 GTO, για χάρη της οποίας είχαν δαπανηθεί 35 εκατομμύρια δολάρια.
auto.in.gr
- Κοινωνικός τουρισμός: Μέχρι και 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε συγκεκριμένες περιοχές
- Ουκρανία: Συγκινεί 9χρονη που έχασε το πόδι της σε πυραυλική επίθεση – Κέρδισε μετάλλιο σε αγώνες ενόργανης
- Ο διάσημος Τζάκι Τσαν μετέφερε την Ολυμπιακή Φλόγα στην Πομπηία
- Festive Carols and Holiday Cheer at Greece’s Political Hubs
- «Μπριγκάντα»: Αν θες να φας σπιτικό φαγητό στην Πεύκη
- Θεσσαλονίκη: Το ελληνικό FBI ανέλαβε τις έρευνες για την έκρηξη στην τράπεζα – Τι εξετάζουν οι αρχές

